Curso técnicas interpretación LSE

Posted by Acailse on 26-02-2012 / 14:50:04 CET

Curs PRÀCTIC d’Aplicació de Tècniques d’Interpretació (ATI), organizado por ÀGILS Comunicació.

Curs PRÀCTIC d’Aplicació de Tècniques d’Interpretació (ATI)


ÀGILS Comunicació us informa que ja estan obertes les places del nou curs PRÀCTIC d'ATI (Aplicació de Tècniques d’Interpretació).

L’objectiu principal és posar en pràctica real, les diferents tècniques d’interpretació, tutoritzades per un intèrpret professional de llarga trajectòria. La gran part de les hores lectives es duran a terme a diferents Museus i Exposicions de Barcelona amb guia o audio-guia. A més, comptarem amb públic sord per augmentar el feed-back entre els usuaris i els intèrprets.

Destinataris del curs:
El curs està adreçat a l’alumnat que estigui cursant el Cicle Formatiu d’Interpretació en Llengua de Signes (1er o 2on), estudiants del grau d’interpretació de la UPF (3er i 4art), o bé, alumnat del Màster en Comunitat Sorda, Educació i Llengua de Signes de la UB.

Dates i Horaris:
Del 5 al 16 de Març – 3 dies a la setmana de 9 a 12.30h

Reserva:
Degut a l’atenció personalitzada que es vol oferir, els grups seran reduïts de 6 a 8 alumnes. Així que, recomanem formalitzar la reserva fent arribar la sol•licitud de plaça per correu electrònic, abans del 29 de Febrer de 2012. Les places es reservaran per ordre d’arribada.

Més informació:
Per a qualsevol consulta o aclariment restem a la vostra disposició.

Telèfons: 93 112 79 96 / 667 401 643
Mail: info@agilscomunicacio.cat

Compartir noticia :: Comentarios 0